Positiva nyheter från Fedelta Företagslån

Dags att rusta ditt företag för 2021!

Ett väldigt annorlunda 2020 löper mot slut. Det har varit ett utmanande och jobbigt år för många företagare och Sverige har som land upplevt den största krisen i modern tid.

Samtidigt som vi fortfarande befinner oss i en pandemi så börjar vi se tydliga tecken på en ljusning! Vaccin från flera tillverkare visar hög effektivitet och allt går fortare än beräknat. Redan nu i december börjar Storbritannien vaccinera stora delar av befolkningen och ser en återgång till normalitet framåt våren. Vi ser också en stark ekonomisk återhämtning på världens börser där det kan påpekas att börsen ofta ligger ett halvår framför rådande konjunktur.

De starkaste perioderna i samhällsekonomiska historien har alltid inträffat efter kriser och vi har redan nu sett hur företag digitaliserar och effektiviserar processer och arbetssätt.

Hur rustar ditt företag för att möta efterfrågan efter pandemin? Vi som driver Fedelta har själva en bakgrund som egenföretagare och entreprenörer och är lyhörda för dina behov. Vi finns här i både utmanande och goda tider som finansieringspartner. Utöver våra uppskattade flexibla företagslån hjälper vi numer även till med fastighetslån för kommersiella fastigheter.

Är du nyfiken på Fedeltas team så hittar du oss här!
Du är alltid välkommen att kontakta oss digitalt via www.fedelta.se eller genom att kontakta oss på telefon 033-720 11 30.

Varma hälsningar,
Team Fedelta genom VD Micael Wiklander

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *