HUR FUNKAR DET
VI GUIDAR DIG!

Vi på Fedelta är stolta över att erbjuda flexibla företagslån utan krångel. Genom en digital process för ansökan, kreditbedömning och utbetalning kan vi erbjuda dig företagslån på ett nytt sätt. Att ansöka är enkelt och nedan beskriver vi hur du enkelt går till väga. Du är givetvis alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Varmt välkommen!

STEG 1

VÄLJ BELOPP OCH ÅTERBETALNINGSTID

Här kan du själv ange önskat lånebelopp och återbetalningstid.Minsta lånebelopp är 25 000 kronor upp till maximalt 500 000 kronor. Tiden för återbetalning är mellan 6 och 12 månader. Syftet med våra lån är givetvis att underlätta för ditt företag och det är viktigt att du alltid överväger lånebehovet och inte ansöker om högre kredit än vad ditt företags ekonomi tillåter.

STEG 2

BESKED

När du ansökt om lånet tittar vi på den finansiella situationen för företaget och i vissa fall för företrädarna. Detta gör vi genom en kreditbedömning tillsammans med vår partner Creditsafe. Ingen omfrågekopia sänds ut, så kreditkontrollen påverkar inte bolagets eller dina möjligheter till andra lån.

Ofta kan vi basera vårt beslut på de uppgifter du lämnat i ansökan men ibland kontaktar vi dig för kompletterande uppgifter. Ibland tvingas vi tacka nej till låneansökningar.

Oavsett besked strävar vi på Fedelta efter att kunna lämna snabba och tydliga besked till dig som företagare.

STEG 3

UTBETALNING

Vid godkänd låneansökan betalas lånet ut omgående, i de flesta fall inom 24 timmar. Helgdagar och olika bankers överföringstider kan påverka utbetalningstiden.

SUPPORT
BEHÖVER DU YTTERLIGARE HJÄLP?