ANSÖK IDAG -LÅN UPP TILL
1.000 000 KR!

Som kund hos Krogarna är din första månad helt utan månadsavgift.


25.0001.000.000

6 mån36 mån

Preliminärt totalbelopp/Månad:

Beloppet är inklusive amortering och månadsavgift. Inga dolda kostnader tillkommer. Månadsavgiften är ett exempel och sätts individuellt för det enskilda företagslånet. Lånet är flexibelt och kostnadsfritt att lösa i förtid. Avgift utgår bara för de månader företaget använder lånet.

 

Låna 25 000 – 500 000 kr

Snabb ansökan & utbetalning

Besked inom 24h

Kostnadsfritt att lösa lånet i förtid

Trädtransport i Väst AB

När efterfrågan efter våra tjänster växte kraftigt behövde vi snabbt investera i nya entreprenad-maskiner och vände oss till Fedelta. Vi fick ett trevligt och proffsigt bemötande och redan dagen efter ansökan köpte vi en ny grävare och kunde tacka ja till ännu ett jobb. Vi rekommenderar verkligen Fedelta!

Vanliga frågor

Hur snabbt kan jag ha pengarna på mitt konto?

Vid godkänd låneansökan är vår ambition att betala ut lånet inom en arbetsdag. Bankernas överföringstider och helgdagar kan påverka utbetalningstiden.

Vad är räntan på företagslånen?

Våra företagslån är räntefria och i stället betalas en fast månadsavgift varje månad. Utöver denna tillkommer inga dolda avgifter. Månadsavgiften sätts individuellt utifrån vår kreditbedömning.

Du kan när som helst återbetala lånet och betalar då givetvis ingenting för återstående tid utan endast för påbörjade månader.

Är månadsavgiften momspliktig?

Nej, avgifterna är helt momsbefriade.

Vad är unikt med fedeltas företagslån?

Vi vill underlätta livet för dig som företagare. Till skillnad från traditionella banker och låneinstitut har vi istället för pampiga banklokaler och dyra tjänstemän satsat på en automatiserad modell för kreditbedömning. Vår utarbetade process för kreditbedömning gör att vi kan se helheten och bevilja lån på ett smidigt sätt.

På Fedelta har vi respekt för att kapital till investeringar ibland brådskar och vi gör allt för att betala ut beviljade företagslån inom en arbetsdag.

Vi är stolta över att ha en transparent och enkel lösning för dig som företagare. Lånen är helt flexibla och du kan när som helst återbetala lånet utan att betala för återstående tid.

Duktiga företagare förtjänar att bemötas med respekt och ett leende på läpparna och vårt team finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Kontakta oss

TELEFON

033 – 720 11 30

Mail

kundservice@fedelta.se

Live chat

Chatten är öppen 9-16 vardagar.

“Vi är stolta över att erbjuda flexibla företagslån utan dolda avgifter.

Det ska vara enkelt för dig som företagare att få ett snabbt besked och utbetalning av ditt företagslån direkt efter beviljad låneansökan.”

3 Enkla steg – vi guidar dig hela vägen.

Välj lånebelopp och återbetalningstid
Vi gör en kreditbedömning
Utbetalning