Nästa steg i karriären?

Fedelta har haft en fantastisk utveckling sedan start och letar alltid efter kompetenta medarbetare för vår fortsatta företagsresa. Vårt team arbetar passionerat mot våra visioner och mål och brinner för att hjälpa svenska företagare och entreprenörer att utvecklas. Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till info@fedelta.se

LEDIG TJÄNST

Fedelta Finance söker en Kredithandläggare på heltid.

Fedelta expanderar kraftigt och vi utökar personalstyrkan med ytterligare en heltidstjänst vid vårt huvudkontor i Borås.

Fedelta Finance

Fedelta startades 2018 med ambitionen att skapa finansieringsmöjligheter på ett enkelt och effektivt sätt till svenska företag. Vår verksamhet är fokuserad på digitala företagslån och finansiella tjänster till SME-bolag i Sverige. Fedelta växer snabbt och har på kort tid satt positiva avtryck på marknaden genom att utmana traditionella aktörer på marknaden.

Tjänsten

Som kredithandläggare ingår du i ett sammansvetsat och inspirerande team som präglas av arbetsglädjen i att bygga upp Fedeltas verksamhet och att hjälpa svenska företagare att växa.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat kreditbedömningar för företagskunder och att leverera finansiell service till nya och befintliga kunder. Tjänsten är kommunikativ och innebär direktkontakt med potentiella och befintliga kunder. Arbetet utgår ifrån vårt centrala kontor i Borås. Möjlighet till snart tillträde.

Din profil

Stor vikt läggs vid din personliga profil där du är självgående, driven och noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Du är utåtriktad med god social kompetens och hög servicenivå. Du älskar kundkontakter och har liksom vårt övriga team en hög energinivå och trivs vid ett högt tempo. Du drivs också av att ha en säljande roll.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom ekonomi eller likvärdigt och det är meriterande om du har erfarenhet från bank eller finans men största vikten läggs vid din personliga profil.

Framtiden

Fedelta har haft en fantastisk utveckling sedan start och du kommer att vara en viktig byggsten i vår företagsresa. Du kommer att arbeta på ett företag där vi passionerat arbetar mot våra visioner och mål och det kommer finnas goda förutsättningar att utvecklas inom organisationen.

Välkommen med din ansökan till VD Micael Wiklander, e-post karriar@fedelta.se.

läs mer om oss

Blogg