Vad skiljer Fedeltas företagslån från andra lån?

Det råder högtryck i ekonomin och efterfrågan är högre än på länge i många branscher. Många företagare har därför behov av likviditet för att investera och anställa personal. Vi på Fedelta Företagslån har tagit fram finansieringslösningar som utgår från småföretagarens vardag och behov.

Den senaste tiden har vi sett en ökad efterfrågad på våra tjänster för företagslån och fakturaköp. Traditionella banker är duktiga på mycket men har ofta lösningar som inte är designade för snabbväxande småföretag.

Det finns flera anledningar att vi växer fort och tar marknadsandelar:

✔️ Av företagare, för företagare

Teamet bakom Fedelta har själva drivit företag under många år, vilket präglar våra tjänster. Vi vill göra finansiering okrångligt så att du kan fokusera på att driva ditt företag

✔️ Enkelhet & snabbhet

Vänder du dig till en traditionell långivare är låneansökan relativt komplex och det tar ofta veckor innan du får ett svar. Vi har respekt för din tid och tack vare en digitaliserad och effektiv modell har vi byggt en process där du enkelt kan ansöka om ett lån på ett par minuter. Du får sedan ett snabbt svar, ofta samma dag och kapitalet utbetalt direkt efter beviljad ansökan.

✔️ Tillgänglighet och personlighet

Vi använder digitaliseringens kraft för att vara effektiva men vi vägrar att bli opersonliga! Du får alltid en personlig handläggare och samma höga service oavsett om du ansöker om ett lån på 25 000 kr eller 1 Mkr. Vi svarar i telefon varje vardag fram till kl 21 om du föredrar att ringa oss.

✔️ Vi är problemlösare

Idag arbetar många kreditgivare med helt digitala verktyg för att bevilja eller neka krediter. Vi på Fedelta vet att situationen kan se väldigt olika ut för olika företag och ofta hittar vi kreativa vägar till en lösning. Vi kan inte bevilja lån till alla företag, men vi vänder alltid på varje sten för att hitta en väg framåt.

✔️ Utökad produktportfölj

Förutom flexibla företagslån upp till 1 Mkr så erbjuder vi även fakturaköp och fastighetslån från 1 MKR till + 100 MKR.

Varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att bli din partner kring finansiering!

Bästa Hälsningar,

Jonathan Oskarsson Dahlén,
Head of SME Loans på Fedelta Företagslån

BLOGG