Vad tycker våra kunder om Fedelta? Möt Nicolas på Salezure

Fedeltas utlåning har ökat kraftigt under 2021 tack vare att våra flexibla finansieringstjänster är anpassade till småföretagarnas situation och vardag. För att få ett kundperspektiv träffade vi serie-entreprenören Nicolas Salomaa Bacigalupe, en av våra första kunder som berättar om sin spännande resa.

Det är en regnig och grå oktobereftermiddag i Stockholm när jag väntar på Nicolas på ett café på Södermalm i Stockholm. Eftermiddagen blir genast ljusare när Nicolas kommer mot mitt bord, laddad med energi och med ett stort leende.

Hej Nicolas! Du är ju en av Fedeltas första kunder och vi har följt varandra de senaste åren. Berätta om din resa!

Jag har alltid jobbat med försäljning i olika former med allt från prenumerationer till annonser och events. Till en början som anställd men sedan 2004 som egenföretagare. Jag älskar kundkontakten och att inspirera andra till affärer som gynnar både säljare och köpare. 

Vad tar upp mest av din tid just nu?

Idag är mitt huvudfokus Salezure, där vi jobbar med det viktigaste affärsområdet inom området, nämligen kundanskaffning. Vi hjälper stora och små företag med att få nya kunder men även med att vårda befintliga kundrelationer. Vi har vuxit fort och har idag 60 säljplatser i Stockholm, Malmö och Helsingfors i Finland.

Hatten av för en fin bolagsresa! Hur inleddes din relation med Fedelta?

Som de flesta entreprenörer vet så är egenföretagande toppar och dalar. Jag drev tidigare ett företag där jag fick ett företagslån beviljat från Fedelta 2019. Affärerna utvecklades av olika anledningar inte så bra och vi fick det tufft med likviditeten. Jag är glad att vårt lån var just genom Fedelta. Vi hade en bra dialog och hittade en lösning tillsammans med en längre avbetalningsplan. Min känsla var att Fedelta stod på vår sida och hjälpte oss i situationen. Nu är hela det lånet reglerat. Ni trodde på mig som företagare och nu kan vi göra mer glädjeladdade affärer tillsammans. 

Tack för de värmande orden! Du har ju verkligen gjort en resa där du rest dig från en jobbig period till att starta tre företag med 35 Mkr i omsättning på kort tid. Vilka råd skulle du ge andra företagare för att lyckas?

Ett råd är att aldrig sluta tro på dig själv. Jag tror att alla kan relatera till att allt inte går på räls hela tiden inom företagande. Våga få positiv energi från en jobbig period och ta fram kämpen inom dig! Sedan är det viktigt att fokusera på sina idéer och omge sig med duktiga medarbetare som vill vara en del av resan. Hitta bra samarbetspartner – ni på Fedelta är ett bra exempel. Utan ert stöd hade jag inte lyckats bygga upp mina verksamheter så snabbt. Våga satsa och våga investera!

Efter mitt intressanta och öppenhjärtiga möte med Nicolas slås jag av tacksamheten att få driva Fedelta Företagslån tillsammans med mitt fantastiska team. Att arbeta med kreditgivning till företagare handlar inte framförallt om kreditbedömningar och räntemodeller utan det som driver oss framåt är våra relationer med duktiga entreprenörer.

Det finns många Nicolas ute i företagarsverige och jag ser fram emot att kunna hjälpa ännu fler med finansiering och tillväxt.

Behöver ditt bolag finansiering för att ta nästa steg så står vi på Fedelta Företagslån redo! Välkommen att kontakta oss eller ansöka om lån direkt på vår webb.

Vänliga Hälsningar,

Micael Wiklander,
VD Fedelta Företagslån

blogg