Ditt företag förtjänar ett okrångligt företagslån

I takt med en ökad ekonomisk aktivitet upplever många företag en stigande efterfrågan och har ett behov av genomföra investeringar. Samtidigt upplever 7 av 10 småföretag att det är utmanande och krångligt med extern finansiering. Detta vill vi på Fedelta Företagslån ändra på genom att erbjuda smidiga företagslån utan krångel.

Positiv utveckling i ekonomin men fortsatt svårt för småföretagare med externt kapital

Under den senaste perioden har vi sett en kraftigt ökad aktivitet i den svenska ekonomin och många företagare upplever för närvarande ett högt tryck i verksamheten. Företag och konsumenter som lagt investeringar på is under pandemin öppnar plånböckerna och orderböcker och bokningar fylls på i rask takt.

När hjulen snurrar snabbt i ekonomin är det ofta ett ypperligt läge att skala upp verksamheten för att möta den ökande efterfrågan. Dock kan finansiering vara utmanande för många bolag och enligt Företagarnas finansieringsrapport 2021 upplever 68 % av alla småföretagare att det är svårt med extern finansiering. Många företagare får också lägga omotiverat mycket tid på att sammanställa komplexa underlag inför kreditansökningar och upplever att svarstiderna från kreditgivarna är långa.

Vi vill göra finansiering till svenska företagare okrångligt

Fedelta startades med idéen att erbjuda enkel smidig och enkel finansiering så att du som företagare ska kunna fokusera fullt ut på din kärnverksamhet. Att ansöka om kredit ska vara enkelt och en ansökan via fedelta.se tar inte mer än ett par minuter att genomföra.

Vi mäter inte våra ledtider kring kreditbesked i veckor utan har en ambition att ge dig som företagare ett snabbt svar på din låneansökan. Tack vare en digitaliserad och väl utarbetad modell för kreditbedömning ger vi ofta ett svar inom 24 timmar.

Givetvis kan vi inte garantera att alla låneansökningar beviljas, men vi vänder alltid på alla stenar och är kreativa, vilket gör att vi ofta hittar en lösning. Vi brinner för företagsfinansiering och du är alltid välkommen att kontakta oss. Vill du inte gå via hemsidan så svarar vi i telefon varje vardag fram till klockan 21 på 033-720 11 30.

Okrångliga Hälsningar,

Jonathan Oskarsson Dahlén,
Head of SME Loans på Fedelta Företagslån

BLOGG