vi tar det personligt
Vi bryr oss om dig och ditt företag - på riktigt. Tillsammans kommer vi lyfta på varje sten för att hitta lösningen som är bäst för dig.
033 - 720 11 30kundservice@fedelta.se
Micael Wiklander
Grundare & Vd
Entusiastisk över att ständigt utveckla Fedelta och våra tjänster för att kunna hjälpa ännu fler företagare.
Andreas Larsson
Affärsområdeschef Fastighetslån
Andreas delar Fedeltas vision om att alla bra affärer ska få möjlighet att genomföras genom att vi minskar trösklarna och trögheten i finansiering.
Simon Clarenäs
Senior kredithandläggare
Simon har en gedigen bankbakgrund och hög kompetens kring fastighetskrediter. I kombination med en vinnande personlighet är det en glädje att diskutera fastighetsfinansiering med Simon.
Jakob Eck
Affärsområdeschef Tillväxtlån
Jakob driver kreditprocessen och affärsutvecklingen för Fedeltas Tillväxtlån. I sin roll som partnerskapsansvarig säkerställer han att Fedeltas samarbeten fungerar så bra som möjligt för samtliga parter.
Johan Sakbas
CTO
Brinner för teknik och de möjligheter system- och produktutveckling öppnar upp.
Carl Åfalk
Utvecklare
Carl arbetar tillsammans med vårat tech-team för att skapa och finjustera funktioner som säkerställer överlägsen effektivitet för våra lånehandläggare.
Johanna Ljungblad
Redovisningsansvarig
Johanna är ansvarig för Fedeltas bokföring, redovisning och andra ekonomiska frågor. Med extrem noggrannhet och skicklighet säkerställer hon att Fedeltas ekonomi är i toppskick!
Mia Segerbo
Affärsområdeschef Företagslån
Ansvarar för Fedeltas kundservice och administration och med sin sprudlande personlighet ger Mia Fedeltas kunder service i toppklass.
Lånehandläggare
Iina Ojala
Lånehandläggare
IIna sköter administrationen av befintliga kunder och även en handläggningen av Fedeltas företagslån. Med Iina vid rodret kan Fedeltas kunder vara trygga med att de får en smidig företagslånshantering och en service som överträffar deras förväntningar.
Jonas El-Mansoury
Marknadschef
Entusiastisk över att ständigt utveckla Fedelta och våra tjänster för att kunna hjälpa ännu fler företagare.
Rebecca Hübbe
Content Manager
Fedeltas kreativa spindel i nätet som älskar att stärka och utveckla Fedeltas tjänster och varumärke.
Johan Rutgersson
Ordförande
Civilekonom med lång bakgrund inom finans. Erfarenhet som vd och styrelseordförande för både privata och publika bolag. Bland annat som styrelseordförande i Briox, Familjekortet och Litium.
Marcus Nivinger
Ledamot
Advokat och delägare på Setterwalls med lång erfarenhet av bolagsrätt.
Håkan Johansson
Ledamot
Gedigen erfarenhet av operativa roller och styrelsearbete inom Swedbank och fristående sparbanker.
Micael Wiklander
VD & Ledamot
Serie-entreprenör som tidigare har drivit företag inom vitt skilda branscher, allt ifrån pensionsförvaltaren Prognosia till hamburgerkedjan Tugg Burgers.

Din trygghet är viktig för oss. Att låna pengar till ditt företag ska inte bara vara enkelt, utan vi värnar också om att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Fedelta Finance AB, med organisationsnummer 556945-5701, är registrerade som finansiellt institut hos Finansinspektionen. Vi värnar om din integritet och lämnar inte ut information om dig eller ditt företag, utöver vad som är nödvändigt för kundrelationen.

Vi guidar dig
Vi på Fedelta är stolta över att erbjuda flexibla företagslån utan krångel. Genom en digital process för låneansökan, kreditbedömning och utbetalning kan vi erbjuda dig företagslån på ett nytt sätt. Du är givetvis alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.
033 - 720 11 30kundservice@fedelta.se
Fedelta Finance AB
556945-5701
Mariedalsgatan 7
503 38 Borås
vardagar 08:00-17:30

)

LinkedIn
LinkedIn

Våra tjänster

Företagslån

Fedelta

Om Fedelta
© 2023 Fedelta Finance AB.
Allmänna villkor