Extra kapital till ditt bolag på ett okrångligt sätt

Banker och traditionella långivare kan vara bra i vissa situationer men innebär generellt en lång och krånglig process för att få ett företagslån. Vi på Fedelta Företagslån tänker tvärtom och erbjuder en enkel process med snabba besked och utbetalning så att du som företagare kan fokusera på din verksamhet.

Innan jag startade Fedelta Företagslån startade och drev jag en rad bolag i olika branscher i mer än femton års tid. En utmaning var ofta likviditet för att göra satsningar, rekryteringar och investeringar. Det var inte bara ett hinder att det var svårt att få företagslån som ett nystartat bolag utan en stor tröskel var att det var tidskrävande att möta bankernas krav på likviditetsanalyser, prognoser och budgetar.

Ur detta föddes embryot till att Fedelta startades 2018. Idag är vi stolta över att hjälpa ett stort antal företagare med finansieringstjänster utan krångel. Vi har designat våra finansieringstjänster för att passa småföretagare och unga snabbväxande bolag, som traditionellt har svårt att få finansiering. Genom en digitaliserad och effektiv modell ger vi dig en enkel ansökan och snabba besked och utbetalning.

✔️ Fedelta Företagslån

Företagslån från 25 000 till 1 Mkr med en månadsränta från 0,74 %. Lånet är flexibelt och vill du lösa lånet i förtid genereras inga extra kostnader. Vi vänder på varje sten för att kunna hjälpa ditt bolag och till skillnad från traditionella banker så beviljar vi även lån till nystartade och unga företag.

✔️ Fedelta Fastighetslån

Intresset är stort för investeringar i kommersiella fastigheter och vi minskar tröskeln genom att kunna erbjuda belåning upp till 80 % av marknadsvärdet. Lånebelopp från 1 Mkr upp till +100 Mkr och med en indikativ årsränta mellan 6 och 14 %. Vi löser allt ifrån bryggfinansieringar till topplån och nyproduktion.

✔️ Fedelta Fakturaköp

Vår smidiga tjänst kring fakturaköp optimerar kassaflödet frigör kapital. Du avgör själv om du vill sälja enstaka eller alla dina fakturor.  Vi integrerar med de flesta affärssystem och levererar en enkel tjänst utan krångel med en konkurrenskraftig prisbild. Välkommen att boka ett digitalt möte så hjälper vi dig vidare.

Vi älskar fördelarna av att vara digitala men vägrar att bli opersonliga! Hos oss på Fedelta får du alltid en personlig handläggare som springer hela milen för att hjälpa dig. Vill du prata med oss direkt istället för att kontakta oss via webben så stänger vi inte bygget vid tre utan står redo att svara varje vardag fram till klockan 21 på telefon 033-720 11 30.

Vi ser fram emot att hjälpa ditt företag till nästa nivå.

Bästa företagarhälsningar,

Micael Wiklander,
VD på Fedelta Företagslån

LÄS FLER BLOGGAR