Ekonomin spirar och Fedelta är redo att hjälpa ditt företag!

Optimismen inför framtiden gror hos svenska företagare och analytiker spår att Sverige är på väg mot den bästa BNP-tillväxten sedan 2015. Vi på Fedelta välkomnar utvecklingen och står redo att finansiera tillväxten för ditt bolag. Förutom företagslån erbjuder vi numer även fakturaköp och lån till kommersiella fastigheter.

Backar vi tiden ett år tillbaka till sommaren 2020 så var framtiden oviss för många småföretagare och det var svårt att överblicka konsekvenserna av coronapandemin. Även om situationen fortfarande kan vara tuff för vissa branscher så ser vi ändå en spirande optimism och framtidstro bland företagare och konsumenter i takt med att Sverige och världen öppnar upp i takt med lättade restriktioner och öakd vaccinationstakt.

Teamet bakom Fedelta har själva drivit företag i en rad olika sektorer och vi har en stor förståelse och respekt för dig som företagare och dina utmaningar. Vi startade Fedelta Företagslån 2018 med ambitionen att göra det smidigt och enkelt för företag att söka likviditet och lån. Vi är fantastiskt stolta och glada för den positiva responsen bland våra kunder.

Idag har vi flera tjänster i vårt utbud. Gemensamt för dessa är att det är smidigt att ansöka direkt på webben eller att slå oss en signal för att titta på möjligheterna för ditt företag.

Förutom Företagslån upp till 1 Mkr så kan vi även hjälpa dig med att frigöra kapital via Fedelta Fakturaköp där vi sköter all administration och normalt betalar ut likvid inom 24 timmar. Givetvis väljer du själv vilka fakturor du vill sälja.

Därutöver har vi fått ett riktigt bra mottagande för Fedelta Fastighetslån där vi erbjuder allt från helhetsfinansiering till nyproduktion och bryggfinansiering med lånebelopp från 1 Mkr till + 100 Mkr.

Oavsett vilka av våra tjänster som passar dig får du alltid tillgång till en personlig rådgivare. Vi tycker om att vara digitala men även att vara personliga och tillgängliga, du når oss på telefon 033-720 11 30 varje dag mellan 8-21 och närsomhelst på www.fedelta.se.

Välkommen till ett annorlunda finansbolag som står upp för företagare och inte krånglar till saker i onödan!

Varma hälsningar, 

Micael Wiklander,
VD och grundare,
Fedelta Företagslån

BLOGG

Gillar du vår blogg?

Prenumerera på Fedelta’s nyhetsbrev!

En nyhet för i år är att Fedelta utökar sin kommunikation med nyhetsbrev. Vi kommer prata företagande, entreprenörskap, finansiering och allt vad företagande innebär.

Vill du veta mer om företagsfinansiering kan du klicka här!

________________________________________________________________

Prenumerera på nyhetsbrev