Nu lanserar vi även Fedelta Fastighetsfinansiering

Sedan starten 2018 har vi på Fedelta expanderat kraftigt med våra flexibla digitala finansieringstjänster till svenska SME-företag i form av företagslån och fakturaköp. Efter hög efterfrågan bland våra kunder kompletterar vi nu vårt utbud med fastighetslån till kommersiella fastigheter.

En av Fedeltas framgångsfaktorer är att vi alltid tänker utifrån våra kunders perspektiv. Vi tycker inte att finansiering ska vara krångligt i onödan utan anser att du som företagare har rätt till snabba besked och en enkel process.

Vi har redan smugit igång med digital fastighetsfinansiering till våra befintliga kunder och rullar nu ut dessa tjänster på bredare front. Vi utmanar de traditionella aktörerna inom fastighetsfinansiering genom att erbjuda en hög servicenivå och kreativitet för att hitta de bästa lösningarna till ditt fastighetsprojekt.
 
Med Fedelta Fastighetslån kan du ansöka om krediter från 1 Mkr till + 100Mkr till en indikativ årsränta mellan 5 – 14 % och med belåning upp till 90 % av marknadsvärdet. Vi erbjuder allt ifrån helhetsfinansiering till bryggfinansiering, nyproduktion, topplån och byggnadskrediter.

För att göra processen så enkel som möjlig får du alltid en personlig handläggare som hjälper dig hela vägen och som lär känna dina behov och din affär.
 
Varmt välkommen att läsa mer och kontakta oss. Vi ser fram emot din kontakt.
Bästa hälsningar, 

Gustav Olsson 
COO, Fedelta Företagslån

PS. Om du gillar våra artiklar, missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev här och att gilla oss på Facebook och LinkedIn.

blogg