Fedelta står redo att hjälpa ditt företag med likviditet

Under oktober fortsatte antalet konkurser att sjunka och är nu på en lägre nivå än innan pandemin startade. Samtidigt ökar efterfrågan och köpkraften hos såväl konsumenter som företag. Vi på Fedelta Företagslån har designat våra finansieringstjänster för att passa småföretagare och unga snabbväxande bolag, som traditionellt har svårt att få finansiering.

Vi är nog få som för ett drygt år sedan kunde förutspå att den ekonomiska återhämtningen skulle gå så fort och ha sådan kraft som vi ser idag. Det är inte bara aktiemarknaderna som når nya rekordnoteringar, utan efterfrågan på varor och tjänster i den svenska ekonomin är mycket stark. Detta har medfört att många företag ser stora behov av att investera, nyanställa och skala upp sin verksamhet.

Teamet bakom Fedelta har själva en bred erfarenhet av att driva bolag, vilket präglar våra tjänster. Vi vill att du ska kunna fokusera på att driva ditt företag och har därför tagit fram företagsfinansiering utan krångel. Vi har en effektiv modell som gör att du enkelt kan ansöka och få ett snabbt svar.

Idag har vi tre olika tjänster för att ta ditt företag till nästa nivå:

✔️ Fedelta Företagslån

Du kan ansöka om företagslån från 25 000 till 1 Mkr med en månadsränta från 0,74 %. Lånet är flexibelt och blomstrar ditt bolag tidigare än beräknad så kan du tacka för kaffet och lösa lånet i förtid utan att det genererar några extra kostnader. Till skillnad från traditionella banker så beviljar vi även lån till nystartade och unga företag.

✔️ Fedelta Fastighetslån

Många inser fördelarna med att investera i kommersiella fastigheter och vi minskar tröskeln genom att kunna erbjuda belåning upp till 80 % av marknadsvärdet. Lånebelopp från 1 Mkr upp till +100 Mkr och med en indikativ årsränta mellan 6 och 14 %. Vi löser allt ifrån bryggfinansieringar till topplån och nyproduktion.

✔️ Fedelta Fakturaköp

Genom att sälja enstaka eller alla av företagets fakturor optimerar du kassaflödet och frigör kapital. Vi integrerar med de flesta affärssystem och levererar en enkel tjänst utan krångel med en konkurrenskraftig prisbild. Välkommen att boka ett digitalt möte så hjälper vi dig vidare.

Vi använder kraften i digitaliseringen för att vara effektiva men vi är allt annat än opersonliga! Vi ger dig alltid en personlig handläggare som vänder på varje sten för att hitta en bra lösning för ditt företag. Vill du prata direkt med oss istället för att kontakta oss via webben så är vi redo att svara i telefon på 033-720 11 30 alla vardagar fram till klockan 21.

Vi ser fram emot att bli din finansieringspartner!

Bästa Hälsningar,

Jonathan Oskarsson Dahlén,
Head of SME Loans på Fedelta Företagslån

BLOGG