Företagslån hos Fedelta

Er likviditet är vårt fokus.

Vi erbjuder flexibla företagslån för just ditt behov, ansök redan idag! Att ansöka är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Vi återkommer med offert samma dag och beviljat lån betalas ut inom 24 timmar.

033-720 11 30 info@fedelta.se

VÄLKOMMEN TILL FEDELTA

FLEXIBLA LÅN FÖR DITT FÖRETAG

LÅN UPP TILL 1 000 000 KR!
MÅNADSRÄNTA FRÅN 0,50%

Vi erbjuder flexibla företagslån för just ditt behov. Att ansöka är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

25.000 kr1.000 000 kr

6 mån48 mån

Preliminärt totalbelopp/Månad:

Beloppet är inklusive amortering och månadsavgift. Inga dolda kostnader tillkommer. Månadsavgiften är ett exempel och sätts individuellt för det enskilda företagslånet. Lånet är flexibelt och kostnadsfritt att lösa i förtid. Avgift utgår bara för de månader företaget använder lånet.

VI GUIDAR DIG!

Vi på Fedelta är stolta över att erbjuda flexibla företagslån utan krångel. Genom en digital process för låneansökan, kreditbedömning och utbetalning kan vi erbjuda dig företagslån på ett nytt sätt. Att ansöka är enkelt och nedan beskriver vi hur du enkelt går till väga. Du är givetvis alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Varmt välkommen!

hur går ett företagslån till?

STEG 1

VÄLJ LÅNEBELOPP OCH ÅTERBETALNINGSTID

Här kan du själv ange önskat belopp och återbetalningstid.
Minsta lånebelopp är 25 000 kronor upp till maximalt 1.000 000 kronor. Tiden för återbetalning är mellan 6 och 36 månader.

Syftet med våra företagslån är givetvis att underlätta för ditt företag och det är viktigt att du alltid överväger lånebehovet och inte ansöker om högre kredit än vad företagets ekonomi tillåter.

STEG 2

BESKED

När du ansökt om lånet tittar vi på den finansiella situationen för företaget och i vissa fall för företrädarna. Detta gör vi genom en kreditbedömning tillsammans med vår partner UC. Ingen omfrågekopia sänds ut, så kreditkontrollen påverkar inte bolagets eller dina möjligheter till andra lån.

Ofta kan vi basera vårt beslut på de uppgifter du lämnat i ansökan men ibland kontaktar vi dig för kompletterande uppgifter. 

STEG 3

UTBETALNING

Vid godkänd låneansökan betalas lånet ut omgående, i de flesta fall inom 24 timmar. Helgdagar och olika bankers överföringstider kan påverka utbetalningstiden.

Varför fedelta finance?

Flexibilitet

Vi förstår företagets behov. Företagslånet är flexibelt och du kan när som helst återbetala lånet och betalar då givetvis ingenting för den tid som återstår.

Trygghet

Fedelta är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen. All din data är krypterad och skyddad och du kan alltid känna dig trygg hos oss.

Smidiga utbetalningar

Vi behandlar din låneansökan direkt och betalar normalt ut godkänt företagslån samma vardag.