HUR SNABBT KAN JAG HA PENGARNA PÅ MITT KONTO?

Vid godkänd låneansökan är vår ambition att betala ut lånet inom en arbetsdag. Bankernas överföringstider och helgdagar kan påverka utbetalningstiden.

KAN JAG VARA FLEXIBEL MED MIN AMORTERING?

Ja. Våra företagslån är flexibla och vi vet att ditt företags förutsättningar kan ändras. Vill du återbetala lånet i förtid kan du göra det och betalar då inte för återstående tid utan bara för varje påbörjad månad. Kontakta oss så hjälper vi dig!

HUR HANTERAS MIN ANSÖKAN?

Din låneansökan behandlas konfidentiellt och säkert och dina uppgifter är trygga hos oss.

VEM KAN SÖKA FÖRETAGSLÅN HOS FEDELTA?

Företagslån hos Fedelta.se vänder sig till företag i hela Sverige oavsett bolagsform. Oavsett storleken på företaget eller om det är nystartat eller etablerat så är du välkommen med din låneansökan. Vi arbetar med alla branscher med den uttalade målsättningen att hjälpa duktiga entreprenörer och företagare i deras verksamhet.

VILKA KRAV STÄLLS FÖR ATT FÅ ETT FÖRETAGSLÅN?

Varje enskild ansökan behandlas individuellt. Vi verkar för sunda lån och det viktigaste kriteriet är företagets återbetalningsförmåga.

I vissa fall tvingas vi avslå ansökningar, till exempel på grund av att det sökande bolaget eller dess företrädare har betalningsanmärkningar eller höga skulder. Enstaka betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för beviljad kredit, utan vår ambition är att alltid se till helheten.

VILKA AVGIFTER ÄR KOPPLADE TILL FÖRETAGSLÅNEN?

En av våra ledstjärnor på Fedelta är transparens och enkelhet. Vi har inga aviavgifter, administrationsavgifter, uppläggningsavgifter eller andra dolda avgifter utan det enda som tillkommer är en månadsavgift för företagslånet.

HUR KONTROLLERAS FEDELTAS VERKSAMHET?

Fedelta Finance AB är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen och en auktoriserad revisor kontrollerar och granskar verksamheten.

VAD ÄR RÄNTAN PÅ FÖRETAGSLÅNEN?

Våra företagslån är räntefria och i stället betalas en fast månadsavgift varje månad. Utöver denna tillkommer inga dolda avgifter. Månadsavgiften sätts individuellt utifrån vår kreditbedömning.

Du kan när som helst återbetala lånet och betalar då givetvis ingenting för återstående tid utan endast för påbörjade månader.

ÄR MÅNADSAVGIFTEN MOMSPLIKTIG?

Nej, avgifterna är helt momsbefriade.

VAD ÄR UNIKT MED FEDELTAS FÖRETAGSLÅN?

Vi vill underlätta livet för dig som företagare. Till skillnad från traditionella banker och låneinstitut har vi istället för pampiga banklokaler och dyra tjänstemän satsat på en automatiserad modell för kreditbedömning. Vår utarbetade process för kreditbedömning gör att vi kan se helheten och bevilja lån på ett smidigt sätt.

På Fedelta har vi respekt för att kapital till investeringar ibland brådskar och vi gör allt för att betala ut beviljade företagslån inom en arbetsdag.

Vi är stolta över att ha en transparent och enkel lösning för dig som företagare. Lånen är helt flexibla och du kan när som helst återbetala lånet utan att betala för återstående tid.

Duktiga företagare förtjänar att bemötas med respekt och ett leende på läpparna och vårt team finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

HAR DU FRÅGOR?
VI HJÄLPER GÄRNA TILL!