Het marknad för hyreshus. Vi minskar tröskeln för fastighetsinvesteringar!

Marknaden för hyresfastigheter och kommersiella fastigheter är stekhet och det är inte de bara de stora fastighetsbolagen som investerar utan många företagare har insett fördelarna. Vår låneprodukt Fedelta Fastighetslån är väl designad för att ge hävstång och minska trösklarna vid fastighetsinvesteringar.

Historiskt var investeringar i fastigheter något som en väldigt begränsad grupp förmögna personer och fastighetsbolag ägnade sig åt. Idag ser marknaden annorlunda ut och allt fler har insett fördelarna i att investera i fastigheter vilket vi tidigare bloggat om.

Fortfarande är tröskeln in på marknaden ofta hög på grund av att bankerna kräver en relativt hög kontantinsats och normalt inte belånar mer än 60 till 70 % av det värde de sätter på den aktuella fastigheten. Genom vår tjänst Fedelta Fastighetslån, där vi kan gå upp till 80 % i belåningsgrad, sänker vi denna tröskel kraftigt.

För att underlätta din fastighetsaffär ger vi dig alltid en personlig lånehandläggare. Tillsammans ser vi över din totala finansiering för objektet och hittar en bra lösning för din investering. Till skillnad från traditionella aktörer har vi korta besked och ledtider och ger dig samma höga servicenivå oavsett om det rör sig om en mindre eller större fastighetsinvestering.

Korta fakta om Fedelta Fastighetslån:

✔️ Vi erbjuder allt från helhetsfinansiering till nyproduktion, bryggfinansiering, topplån och byggnadskrediter.

✔️ Lånebelopp från 1 Mkr till + 100 Mkr med indikativ årsränta mellan 6 och 14 %.

✔️ Du får alltid en personlig handläggare som hjälper dig hela vägen.

✔️ Fedelta kan erbjuda likviditet genom refinansiering av övervärden i fastigheter i utbyte mot pantbrev.

Läs mer på vår webbmaila oss, eller ring oss (vardagar fram till kl 21). Vi ser fram emot din kontakt!

Allt gott,

Gustav Olsson,

COO,
Fedelta Företagslån

BLOGG