Nu försvinner nästan alla restriktioner, Fedelta är redo att växla upp med ditt företag

Från den 29 september återgår vardagen alltmer till det normala för de flesta av oss, då i stort sett alla restriktioner som gällt under pandemin lättar. Står ditt företag rustat att ta nästa steg när kunderna återvänder i större skala? Vi på Fedelta Företagslån står redo som din finansieringspartner.

Många företagare har upplevt en turbulent period med ständigt nya signaler och riktlinjer att förhålla sig till, vilket skapat en osäkerhet som lett till att många projekt och satsningar fått läggas på is. Nu är det dock dags för en nystart! Den 29 september försvinner bland  annat Folkhälsomyndighetens råd om att arbeta hemifrån och begränsningarna för antal personer som kan delta i tillställningar. Även kravet på sittande servering på restauranger skrotas.

När aktiviteten i ekonomin och samhället ökar behövs investeringar och likviditet och vi på Fedelta Företagslån står redo som finansieringspartner:

✔️Företagslån från 25 000 kr till 1 MKR

Flexibla lån där du ansöker enkelt på vår webb och där du normalt får besked  och utbetalning inom 24 timmar. Du kan alltid lösa lånet kostnadsfritt i förtid.  

✔️Fakturaköp

Med Fedelta Fakturaköp optimerar du företagets kassaflöde och frigör kapital. Vi automatiserar din fakturaadministration så att du kan fokusera på tillväxt. Ring oss eller boka ett möte här så ser vi till att du får en smidig och bra lösning för dina behov.

✔️Fastighetslån

Vi är en stark partner kring finansiering av kommersiella fastigheter och erbjuder allt från helhetsfinansiering till nyproduktion till bryggfinansiering och topplån. Lånebelopp från 1 MKR till +100 MKR och med möjlighet till belåning upp till 80 % av marknadsvärdet. Indikativ årsränta 6 -14%.

Vill du inte ansöka eller kontakta oss digitalt så är du varmt välkommen att ringa oss på 033-720 11 30. Vi stänger inte kontoret vid tre utan finns tillgängliga varje vardag fram till klockan 21.

Vi ser fram emot att växla upp tillsammans med ditt företag!

Bästa hälsningar,

Micael Wiklander
VD, Fedelta Företagslån

blogg