Vår historia
om fedelta finance

Om oss

Vi som driver Fedelta.se har själva i många år drivit företag inom olika branscher. Vi vet att det krävs hårt engagemang och arbete för att lyckas. Det är en fantastisk känsla att se sitt företag blomstra och utvecklas.

Företagare och entreprenörer är den viktigaste motorn för tillväxt i samhället men ibland kan det vara svårt att få finansiering för nödvändiga investeringar. Som företagare faller man ofta utanför storbankernas ramar för att ge krediter och vi känner igen känslan av att ha bra idéer, att kanske vara nystartad eller att behöva snabb hjälp med en avgörande investering men att inte få den hjälp man behöver med kapital till företaget.

Ur detta föddes Fedelta Finance. Vi håller dig som företagare i handen och hjälper dig att utveckla verksamheten. Våra ledord är nytänkande och flexibilitet. På ett enkelt sätt hjälper vi dig med företagslån och skapar möjligheter för ditt företags framgång oavsett hur litet eller stort ditt företag är eller i vilken bransch du är verksam i.

Välkommen till Fedelta,

Micael Wiklander, Grundare

MICAEL WIKLANDER 

FOUNDER & CEO

Entusiastisk över att ständigt utveckla Fedelta och våra tjänster för att kunna hjälpa ännu fler företagare.

MIA SEGERBO 

HEAD OF ADMINISTRATION & CUSTCOMER CARE

Ansvarar för vår factoring-tjänst och för att ge Fedeltas kunder service i toppklass.

REBECCA HÜBBE 

MARKETING COORDINATOR

Fedeltas kreativa spindel i nätet som älskar att stärka och utveckla Fedeltas tjänster och varumärke.

 

GUSTAV OLSSON 

COO

Passionerad över att få den dagliga verksamheten att blomstra och för att utveckla samarbeten och relationer med kunder och partners.

JONATHAN OSCARSSON DAHLÉN 

HEAD OF SME-LOANS

Brinner för att ständigt hitta möjligheter för varje enskild kund och vänder på alla stenar för att hitta lösningar.

JOHANNA LJUNGBLAD 

FINANCE MANAGER

Med struktur och ett leende på läpparna ser Johanna till att vi har ordning och reda samt full kontroll på våra processer.

ALEXANDER ZIVANOVIC

CUSTOMER RELATION MANAGER

Med en gedigen bakgrund inom området, ett stort driv och en härlig personlighet kommer Alexander att förgylla tillvaron för såväl våra kunder som för sina kollegor.

Styrelse

Håkan Johansson

Gedigen erfarenhet av operativa roller och styrelsearbete inom Swedbank och fristående sparbanker.

Grundare av innovationsbolagen J3 Innovation och Empahty One.

Christian Kvist

Lång erfarenhet av ledande befattningar inom finans på t.ex. Coeli och Navexa Securities. Tidigare rektor vid IHM Business School.

Driver idag egen konsultverksamhet via CK Consulting.

Micael Wiklander

Serie-entreprenör som tidigare har drivit företag inom vitt skilda branscher, allt ifrån pensionsförvaltaren Prognosia till hamburgerkedjan Tugg Burgers.

 

Idéen till Fedelta föddes under tidigare bolagsresor med ambitionen att erbjuda smart finansiering på ett smidigt vis till svenska företagare. Aktiv investerare i flertalet start ups, t.ex. Familjekortet och  RC Digital.

Gustav Olsson

Bred erfarenhet från försäkringsbranschen efter många år på Länsförsäkringars företagsavdelning.

Engagerad i styrelsearbetet för Sanda Assistans koncernen.

DIN TRYGGHET ÄR VIKTIG FÖR OSS

Att låna pengar till ditt företag ska inte bara vara enkelt, utan vi värnar också om att du som kund ska känna dig trygg hos oss. Fedelta Finance AB, med organisationsnummer 556945-5701, är registrerade som finansiellt institut hos Finansinspektionen. Vi värnar om din integritet och lämnar inte ut information om dig eller ditt företag, utöver vad som är nödvändigt för kundrelationen, exempelvis i samband med kreditbedömningen.

HAR DU FRÅGOR?
VI HJÄLPER GÄRNA TILL!