Smartare företagslån för företagare och för klimatet – 2022 planterade vi 1895 träd!

Du som följer resan för Fedelta Företagslån känner redan till att våra företagslån är okrångliga, snabba, lättillgängliga och designade utifrån en företagares vardag. Visste du att våra lån även är klimatsmartare än ett ”vanligt lån”? Genom vårt samarbete med Plantmore.com planterar vi ett träd för varje nyutfärdat företagslån.

Fedeltas utlåning har vuxit kraftigt den senaste perioden tack vare smart företagsfinansiering som är framtagen av företagare för företagare.

Vårt huvudfokus är att ge dig och ditt bolag möjligheterna att växla upp till nästa nivå genom lättillgänglig finansiering. Vi är väldigt stolta över att ha medverkat till att lyfta verksamheten för tusentals företagare, men vi som företag vill även göra långsiktig skillnad genom att påverka klimatet i positiv riktning.

Detta har vi gjort genom att sedan september 2021 stödja Plantmore.com. För varje nyutfärdat lån planteras ett träd. På det sättet skapar vi tillsammans med våra kunder nytta, både för miljön och människor. Initiativet är viktigt för att stödja mark, skogs- och jordbruksägare i sitt viktiga arbete för biologisk bredd och för en klimatpositiv utveckling.

Under 2022 ledde samarbetet till att vi planterade 1 895 träd. Detta binder 95 ton koldioxid, vilket motsvarar 37 900 km i en bensinbil – nästan ett helt varv runt jorden!  Ett stort tack till dig som nuvarande och framtida kund som medverkar till detta viktiga projekt.

Söker du finansiering för att ta nästa steg med ditt företag så erbjuder vi idag följande tjänster:

✔️ Fedelta Företagslån

Lån från 25 000 kr till 1 Mkr med en individuell månadsränta från 0,50 %. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Vi återkommer med offert samma dag och beviljat lån betalas ut inom 24 timmar. Vi beviljar även lån till unga och helt nya företag.

✔️ Fedelta Fakturaköp

Genom att sälja enstaka eller alla av företagets fakturor optimerar du kassaflödet och frigör kapital. Kontakta oss så hjälper vi dig enkelt vidare.

✔️ Fedelta Fastighetslån

Vi minskar tröskeln till investeringar i kommersiella fastigheter genom belåning upp till 80 % av marknadsvärdet. Lånebelopp från 1 Mkr till +100 Mkr och indikativ årsränta mellan 8 och 14 %.

Vill du prata direkt med oss istället för att kontakta oss via webben eller via e-post så är vi redo att svara i telefon på 033-720 11 30 alla vardagar fram till klockan 21.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev här och följ oss på LinkedIn för att inte missa tips & tricks som underlättar ditt företagande.

Bästa hälsningar,

Micael Wiklander,
Vd, Fedelta Företagslån