Succé för Sverige 2.0 – Företagslånet till nystartade bolag

Vi på Fedelta Företagslån har upplevt ett stort intresse för vårt företagslån till nystartade företag, Sverige 2.0. I takt med att samhället återgår till mer av ett normalläge ökar såväl investeringsviljan hos företag som efterfrågan på varor och tjänster. Vi har gjort det lätt för dig med ett ungt bolag att få finansiering för tillväxt.

Den 29 september släpptes i stort sett alla restriktioner och sedan datumet blev officiellt har många företagare upplevt en märkbart ökad efterfrågan.

Som nystartat företag är det viktigt att investera för att möta efterfrågan, men tillgången till likviditet är begränsad för de bolag som saknar lång ekonomisk historik. Vi på Fedelta lanserade därför Sverige 2.0-lånet, en flexibelt och lättillgänglig kredit för dig som har ett företag startat 2018 eller senare.

Vad innebär Sverige 2.0-lånet?

✔️ Upp till 3 månaders amorteringsfritt i starten av låneperioden.
✔️ Möjlighet att förlänga amorteringstiden upp till 48 månader.
✔️ Ingen uppläggningsuppgift vid direktansökan på vår webb.
✔️ Flexibelt lån som kan lösas närsomhelst utan att du betalar ränta för återstående tid.
✔️ Ränta från 0,74 % per månad och lånesumma 25 000 kr till 1 Mkr (Upp till 250 000 kr för bolag som saknar omsättning).
✔️ Gäller även nystartade företag.

Du ansöker enkelt om lånet via vårt webbformulär. Är du kvalificerad för villkoren så kontaktar vi dig och lägger upp en plan för ditt lån. Som vanligt tillämpar vi en snabb kreditbedömning där du i normalfallet får svar inom 24 timmar och får lånet utbetalt direkt efter att det är beviljat. Vill du ringa eller mejla oss så går det lika bra. Du når oss på 033-720 11 30 fram till klockan 21 varje vardag eller på kundservice@fedelta.se.

Vi ser fram emot att hjälpa ditt företag till nästa nivå!

Allt gott,

Mia Segerbo,
Ansvarig Kundservice på Fedelta Företagslån

BLOGG