Svårare för småföretag att få företagslån – men inte hos Fedelta!

I en debattartikel pekar Småföretagarnas Riksförbund på svårigheterna för mindre företag att få tillgång till företagslån. Medan större företag senaste åren fått det lättare att ta upp krediter har situationen blivit värre för småföretagen. Vi på Fedelta Företagslån står upp för företagare och har vi utformat våra tjänster utifrån en företagares vardag. Vi ger dig snabba besked och flexibla lösningar – oavsett om du är helt nystartad eller om du är en etablerad företagare.

Opinionsartikeln, publicerad i Dagens Samhälle pekar på att svårigheterna är stora för företag med färre än 20 anställda efter pandemins utbrott och framåt. Problemet är särskilt stort hos unga företagare och företag i glesbygd samt hos företagare med utländsk bakgrund.

Fedelta Företagslån är grundat av entreprenörer som förstår småföretagares behov. Till skillnad från storbanken vänder vi på varje sten för att hitta en bra lösning så att ditt bolag ska kunna växa och vi beviljar även lån till nystartade företag. Dessutom tycker vi att företagsfinansiering ska vara okrångligt. Du som företagare ska kunna fokusera på att driva ditt bolag och vi kräver inte att du ska lägga ner orimlig tid på att sammanställa en låneansökan. I stället har vi gjort det enkelt att ansöka på några minuter och vi ger dig ofta ett besked redan inom tre timmar.

Idag kan vi hjälpa ditt företag att växla upp med dessa tjänster:

✔️Fedelta Företagslån

Lån från 25 000 kr till 1 Mkr med en individuell månadsränta från 0,50 %. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Vi återkommer med offert samma dag och beviljat lån betalas ut inom 24 timmar. Vi beviljar även lån till unga och helt nya företag.

✔️ Fedelta Fakturaköp

Genom att sälja enstaka eller alla av företagets fakturor optimerar du kassaflödet och frigör kapital. Kontakta oss så hjälper vi dig enkelt vidare.

✔️ Fedelta Fastighetslån

Vi minskar tröskeln till investeringar i kommersiella fastigheter genom belåning upp till 80 % av marknadsvärdet. Lånebelopp från 1 Mkr till +100 Mkr och indikativ årsränta mellan 6 och 14 %.

Vi är tillgängliga för dig och vill du prata direkt med oss i stället för att kontakta oss via webben eller via e-post så är vi redo att svara i telefon på 033-720 11 30 alla vardagar fram till klockan 21.

Bästa hälsningar,

Arjan Mostafa,
Ansvarig Fedelta Fakturaköp

fler bloggar