Vi lanserar Sverige 2.0 – Företagslån till nystartade bolag

Det blåser positiva vindar i ekonomin och vi ser en ökad efterfrågan i nästan alla branscher. De företag som har varit mest sårbara under pandemin är unga företag och för dessa är det fortfarande utmanande med kapital och finansiering. Därför lanserar vi på Fedelta nu ett dedikerat företagslån med bra villkor till dessa företag.

Många mindre och medelstora företag upplever nu en stark fas av återhämtning. Det blir konkret när vi ser fullsatta restauranger och konferensanläggningar, kunder som är tillbaka i detaljhandeln och orderböcker som snabbt fylls på hos tjänsteföretag och inom industrin. För att möte efterfrågan behöver många företag göra investeringar och inköp och anställa personal. För unga bolag utan några årsbokslut på nacken är det fortsatt tufft med finansiering och företagslån. Detta vill vi på Fedelta Företagslån ändra på!

Vad innebär Sverige 2.0-lånet?

✔️ Upp till 3 månaders amorteringsfritt i starten av låneperioden.
✔️ Möjlighet att förlänga amorteringstiden upp till 48 månader.
✔️ Flexibelt lån som kan lösas närsomhelst utan att du betalar ränta för återstående tid.
✔️ Ränta från 0,74 % per månad och lånesumma 25 000 kr till 1 Mkr (Upp till 250 000 kr för bolag som saknar omsättning).
✔️ Gäller företag startade 2018 och senare. Även nystartade företag.

Du ansöker enkelt om lånet via vårt webbformulär. Är du kvalificerad för villkoren så kontaktar vi dig och lägger upp en plan för ditt lån. Som vanligt tillämpar vi en snabb kreditbedömning där du i normalfallet får svar inom 24 timmar och får lånet utbetalt direkt efter att det är beviljat. Vill du ringa eller mejla oss så går det lika bra. Du når oss på 033-720 11 30 fram till klockan 21 varje vardag eller på kundservice@fedelta.se.

Vi på Fedelta Företagslån vill inte bara att företagen ska komma tillbaka till läget innan pandemin – vi vill bidra till en ännu bättre situation för Sveriges småföretagare och ser fram emot din kontakt.

Allt gott,

Jonathan Oskarsson Dahlén,
Head of SME Loans på Fedelta Företagslån

BLOGG