Vi småföretagare står för största skatteintäkterna, men hur ska vi växa?

Är du företagare och driver ett bolag med färre än 50 anställda? Om så är fallet definieras du som småföretagare och kan sträcka på ryggen lite extra då denna grupp är den största inbetalaren av skatt till svenska kommuner. Trots detta har vi generellt större utmaningar att få likviditet och företagslån för tillväxt än storbolagen. Vi på Fedelta Företagslån står upp för småföretagare och tillväxt och vill ändra detta missförhållande.

I en färsk rapport från intresseorganisationen Företagarna studeras varifrån svenska kommuners skatteintäkter kommer. Resultatet är att vi småföretagare (bolag med färre än 50 anställda) står för 28% av de totala skatteintäkterna medan större företag med över 50 anställda bidrar med 22%. Detta i kombination med att vi skapar 4 av 5 nya arbetstillfällen gör oss till draglok för den svenska ekonomin.

Trots detta upplever nära 70% av småföretagarna att det är svårt att få tillgång till kapital för tillväxt. Vårt motto på Fedelta är att bra affärer förtjänar att göras.

Vill du växla upp ditt företag till nästa nivå så erbjuder vi följande tjänster:

✔️ Fedelta Företagslån

Lån från 25 000 kr till 1 Mkr med en individuell månadsränta från 0,50%. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Vi återkommer med offert samma dag och beviljat lån betalas ut inom 24 timmar. Vi beviljar även lån till unga och helt nya företag.

✔️ Fedelta Fakturaköp

Genom att sälja enstaka eller alla av företagets fakturor optimerar du kassaflödet och frigör kapital. Kontakta oss så hjälper vi dig enkelt vidare.

✔️ Fedelta Fastighetslån

Vi minskar tröskeln till investeringar i kommersiella fastigheter genom belåning upp till 80 % av marknadsvärdet. Lånebelopp från 1 Mkr till +100 Mkr och indikativ årsränta mellan 6 och 14%.

Det är enkelt att ansöka via vår webb eller via e-post  men vill du prata direkt med oss så når du oss varje vardag till klockan 21 på telefon 033-720 11 30.

Bästa företagshälsningar,

Micael Wiklander
Vd, Fedelta Företagslån

fler bloggar